Întrebare despre Ștefan Odobleja la emisiunea „Câștigă România!” TVR 2, din 4 ianuarie 2021

Întrebare despre Ștefan Odobleja la emisiunea „Câștigă România!” TVR 2, din 4 ianuarie 2021

ÎNTREBARE: Medic militar, scriitor și filozof, Ștefan Odobleja a fost un precursor al acestei științe

MEDICINĂ –- CIBERNETICĂ –- PSIHOLOGIE CUANTICĂ –- ASTROLOGIE

Primul concurs de cultură generală despre ţara noastră, un format 100% românesc, prezentat de Virgil Ianţu, este transmis de luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2.

  • Producţie 100% românească, a Televiziunii Române împreună cu compania Zucchero Media, „Câştigă România!” este o emisiune-concurs de cultură generală, difuzată la TVR 2 și TVR 2 HD, prezentată de Virgil Ianţu. În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, intră şi în posesia Marelui Premiu „Câştigă România”, un autoturism.
  • „Câştigă România!” a devenit una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite emisiuni de gen din Romania, aceasta fiind remarcată şi la nivel internaţional. Emisiunea-concurs de pe TVR 2 și TVR 2 HD s-a lansat pe piaţa internaţională, iar în premieră formatul românesc prezentat de Virgil Ianţu va fi adaptat şi pentru publicul american. Actriţa Whoopi Goldberg va fi producătoarea show-ului, care se va intitula „Win Your Country“.
  • În 2017, producţia TVR a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union). Un an mai târziu, concursul de cultură generală de la TVR 2 și TVR 2 HD a fost selectat în finala „International Format Awards 2018”, la secţiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiţie internaţională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

Referință
http://tvr2.tvr.ro/emisiuni/castiga-romania-_20508.html

Lasă un răspuns